Kategóriák
Kategóriák
  • Nőknek [18]
    •  
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Vegyszermentes bőrápolás
2016.12.12 20:33

Karácsonyi ajándék 2 perc alatt

Karácsonyi bevásárlásA karácsonyi hosszú sorba állás sosem irigylésre méltó pozíció. Amikor mindenki siet és mindenki ideges, hogy minél kevesebb idő alatt minél több karácsonyi meglepetés ki legyen pipálva a listáról, akkor a karácsonyi ajándék beszerzése rémálommá válhat. Ráadásul elhatározni, hogy nekivágunk a hóesésnek egy hideg téli napon, egy csapásra segít eldönteni, hogy inkább otthon maradunk a melegben. Nos, a ZENNA még tovább ment.

Ne borulj ki!
Segítek, hogyan éld túl a karácsonyi őrületet

Kezdődik a karácsonyi őrület! Ahogy közeledik a szenteste, úgy vagy egyre feszültebb. De tényleg muszáj évről évre kiborulnod, és frászban megélned a decembert?

Lehet, hogy nem vagy egy szájber guru, de én azt javaslom Neked, próbáld ki az online vásárlás kényelmét!

 

  1. Kezd egy kis tervezgetéssel. Az interneten ellepnek a jobbnál jobb karácsonyi ajándék ötletek, így könnyen elcsábulhatsz. Készíts egy listát azokról, akik megérdemlik, hogy karácsonyi ajándék, karácsonyi meglepetés kerüljön a fájuk alá, és állapíts meg rá egy körülbelüli költséghatárt is!
  2. Amikor megtetszik egy karácsonyi ajándék, győződj meg róla, hogy időben megérkezik, mire beköszönt a karácsony. A Karácsony a legsűrűbb időszak minden kereskedőnek, így nem árt a szállítási feltételekben mindig tájékozódni, hogy mennyi idő alatt érkezhet meg a kiszemelt karácsonyi ajándék. Ilyenkor érdemes 1-2 napot pluszban rászámolni, hogy biztosan megérkezzen.
  3. Csak a tutira menj! Kozmetikumot mindenki használ, így azzal nagyon nem foghatsz mellé. Ráadásul, ha natúrkozmetikumot tudsz vásárolni, akkor egy olyan különleges élménnyel lepheted meg a szeretteidet, amit maguk talán sose próbáltak volna ki.
  4. Mindenképpen olvasd el a rendelés visszaigazolását! Ilyenkor még becsomagold karácsonyi ajándékmódosíthatsz rajta.
  5. Válassz ZENNA álom csomagokat! Ha nem akarsz órákat ajándékok keresgélésével és a csomagolással tölteni, akkor ez a kategória Neked való

Karácsonyi ajándékok

Itt olyan csomagokat találsz, melyeket mi már ajándékozásra készen szállítunk Neked. Így nincs más dolgod, mint betenni a fa alá és várni a mosolygos arcokat, amikor kibontják az ajándékot. Nézd meg mind a 8 csomagot és válogass kedvedre!

Bónusz kedvezmény: ZENNA Facebook rajongóknak 10% kedvezménykupon. A kód: alomcsomag. (csak írd be a korás oldalon és 10% kedvezményt kapsz a végösszegből!)

 

ui: ha egyedi álomcsomagot állítanál össze, azt is megoldjuk. Csak írj a zennaszappan@gmail.com címre Gróf Ákos bájkeverőnek és már készíti is a csomagod.

Webáruház készítés