Kategóriák
Kategóriák
  • Nőknek [18]
    •  
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Vegyszermentes bőrápolás
2016.04.30 14:37

Az amalgámtömés káros hatása a bőrünkre

Amalgám tömésA női pattanások egyik oka lehet: Amalgám tömés és zsokédiéta. 


Ilcsi néni, a híres kozmetikus írta e sorokat
"Az 1960-as évektől egy kicsit átalakult a világ. A kevesebb mozgás, illetve a nagyobb mértékű húsevés hatására elöntötte a nőket a pattanás, gyulladás. Iszonyatos aknésodást okozott az ún. zsokédiéta is, ami csak húsból (főként hal, csirke, párizsi, virsli) állt. A fogakat - a tejfogakat - is inkább betömték, ráadásul amalgámmal. A gazdagodás jele volt, ha fényesen villantak a szájban a „vipla-fogak”. Félelmetesen megugrott a gyerekeknél a leukémia, a 15-25 éveseknél pedig a „csók betegségnek” is nevezett Pfeiffer féle mirigyláz.

Ekkor figyeltem fel 14-20 éves lányoknál az oldalszakáll és pajeszszőrök megerősödésére, a fül körüli és fül alatti szeborreás, gyulladásos és aknés tünetekre, amelyeket az endokrinológusok szerint a növő bölcsességfogak okoznak. A fogak növekedése, váltása, nagy megerőltetés a szervezetre. Biztosan sokan ismeritek azt a kifejezést, hogy „fog-frász”. Ez a csecsemőknél és a tejfogak váltásánál szokott előfordulni.

Az aknék többnyire nem középen, az un. szeborreás vonalban helyezkedtek el, hanem a pofacsontok és az alsó állkapocs-csont alatt. A rosaceás bőrgyulladások is ebben a vonalban vörösödtek, hámlottak és viszkettek. Mindenki iszonyúan allergiás lett mindenre, még szempillát, szemöldököt is alig tudtunk festeni. Egy-egy tisztítás órákig tartott, ám a kezelés ára nem változott. El sem tudtuk képzelni, miért a pofacsontok vonalában vannak az aknék. Egyszer egy vendégemnél a vadonatúj villogó vipla-koronája és hídja ráterelte a figyelmemet a fémfogakra és az amalgámtömésekre." forrás:_antalvali

Webáruház készítés