Kategóriák
Termék részletek


Sampon Problémás hajra- koffein-keratin-rozmaring

670 Ft

Tonizálja és serkenti a hajgyökereket (koffein), ápolja és erősíti a hajszálakat (keratin). Különösen azoknak ajánljuk, akik fejbőr és haj gondokkal küszködnek: hajhullás, alopecia, zsíros haj és fejbőr.

  • Mire számíthatsz rendszeres használat mellett:

    Alaposan tisztítja a fejbőrt (tenzidek és illóolajok), tonizálja és serkenti a hajgyökereket (koffein), ápolja és erősíti a hajszálakat (keratin). Különösen azoknak ajánljuk, akik fejbőr és haj gondokkal küszködnek: hajhullás, alopecia, zsíros haj és fejbőr.

    Még több véleményt olvashatsz a Facebook oldalon, ahol 5 tesztelő számolt be a tapasztalatairól-->>vélemények

     

    A rozmaring illóolajat terhesség idején, magas vérnyomás, epilepsziások esetében alkalmazni tilos!

     

    Hogyan használd?

     

    A hagyományos samponhoz hasonlóan használd! Mosáskor ajánlott a hajadon hagyni ideális esetben 4-5 percet, de legalább 2 percet, hogy kifejthesse jótékony hatását.

    ZENNA Sampon problémás hajra előnyei


    ZENNA_mire_jo

    • Vegyszermentes sampon
    • Intenzív hidratáló és faggyútermelés szabályozó
    • 100% vegán
    • Jól oldja a szennyeződést
    • Extrém gyengédség a bőrödnek

    A pontos összetevők, amit csak a ZENNA árul el Neked

     

    A rozmaring illóolajat terhesség idején, magas vérnyomás, epilepsziások esetében alkalmazni tilos!

     

    Összetevők Aránya
    Víz 65%
    Planet SCI 10%
    Glicerin 6%
    Hidratáló tenzid 6%
    Sűrűsítő tenzid 4%
    Habosító tenzid 3%
    Rozmaring illóolaj 1%
    Koffein 1%
    Növényi keratin 1%
    Niacinamid 1%
    Panthenol 1%
    Babér illóolaj 0,5%
    Cosgard tartósító 0,5%


    Ingredients: 

    aqua, Sodium Cocoyl Isethionate, glycerin, decyl glucoside, rosmarinus ofcinalis leaf oil, Coco glucoside, Glyceryl oleate, caffeine, panthenol, niaciamide, hydrolyzed wheat protein, sorbic acid, laurus nobilis leaf oil., sodium benzoate, benzyl alcohol, salicylic acid, glycerin.

     

    Összetevők hatása

     

    Planet SCI
    A Planet SCI egy rendkívül kíméletes felületaktív anyag kókuszdió zsírsavakból. Olyan gyengéd, hogy alkalmas babafürdetők alapanyagának, kíméli a szemet, azonban nagyon hatékonyan tisztít.
    Nagyszerű választás a Planet SCI, mert amilyen kevés kell belőle, olyan jól tisztít. Luxus érzést biztosít a hatalmas habjával és extra selymes érzetet biztosít a bőrön. A hajat könnyen fésülhetővé, puhává, fényessé és rugalmassá teszi

     

     

    Sűrűsítő tenzid
    Egy gyengéd növényi eredetű, jelentős sűrűsítő hatású felületaktív anyag, melyet a bőr jól tolerál. A tisztálkodási készítményeknek megfelelő sűrűséget kölcsönöz.
    Különösen csecsemőknek, gyerekeknek és érzékeny bőrűeknek készített tisztálkodási készítményekbe ajánlott.

     

     

    Hidratáló tenzid
    Egy kókuszolajból származtatott növényi eredetű, kímélő kiegészítő tenzid, mely jótékony hidratáló hatásokkal bír a bőr számára. Segíti a bőr savköpenyének visszaállítását. Sűrűségnövelő tulajdonsága miatt különösen hasznos az ajánlatunkban szereplő kímélő mosóalapba belefoglalva.

     

    A hidratáló tenzid egy nemionos növényi eredetű felületaktív anyagból (kókusz-glükozid), egy zsíralkoholból, növényi olajból és glicerinből nyert hidratáló és lágyító hatóanyag.

     

    Koffein
    A koffein egy növényi eredetű alkaloid, jelen van különösen a kávéban, a fekete teában, de például tartalmazza a mate és a guarana is. Szuperkritikus CO2 kivonással nyerik.
    A napjaink kozmetikájában sok felhasználása van készítményekben és kezelésekhez, főleg az alakformáló és narancsbőr ellenes termékek rendkívüli összetevője, ami a zsíroldó tulajdonságának köszönhető.
    Egy jó keringésserkentő és feszesító hatóanyag a szemkörnyék, a szemek alatti táskák és a szem körüli duzzanatok csökkentésére, az arckontúr finomítására.
    Tonizálja és serkenti a hajgyökereket.

     

    Növényi keratin
    Egy búzából kinyert, a hajban jelenlévő aminosavakból álló mikroproteines anyag. A hajápolásban elismert hatóanyag, azonnal észlelhető erősítő és védő hatással. A bőr számára egy ápoló tényező, gyulladásgátló és nedvességszabályozó tulajdonsággal.
    Egy teljes mértékben növényi eredetű oldat, mely helyettesíti a kozmetikai készítményekben az állati keratint és figyelemreméltó a kompatibilitása az emberi keratinnal. A hajápoló és higiéniai termékek fontos hatóanyaga, úgy mint: samponok, balzsamok, hajkondicionálók, maszkok és hajspray-ek. Védelmezi a hajat a negatív behatások ellen, mint az agreszív hajformázás, erőteljes kefélés, napfény, szőkítés, deuerolás. Egy intenzív hatóanyag a bőr és a haj számára.

    A fehérjéket és származékaikat több évtizede használják összetevőként a bőr és hajápolásban. Az utóbbi években egyre többszőr fordultak a növényi eredetű fehérjék használatának irányába, és a molekulasúlyuk meghatározó befolyással van az őket tartalmazó készítmények tulajdonságaira.
    Más hidrolizált fehérjével ellentétben, ez az anyag alacsony molekulatömegű, ”low-molecular” típusú (250-1000 Dalton) ami legtöbb 10 aminosavat tartalmazó oligopeptidekből áll. A mikroproteikus hatóanyagok mélyen hatolnak a hajszálakba, ez egy elengedhetetlen feltétele annak, hogy a hajat belülről javítsák, erősítsék és védjék. A tulajdonságai hatékonysági vizsgálatokon alapulnak.

    Érdekes az a tény, hogy ennek a hatóanyagnak a hajszálakba hatolását kevésbé befolyásolják a haj korábbi sérülései (szőkítés, deuerolás), mint a koncentráció és az alkalmazások száma.
    Egy másik érdekes tulajdonság az egyidőben történő anyag beépülés és behatolás: az anyag mélyen behatol a hajszálakba, a nagyobb molekulák pedig a hajszálakhoz tapadnak.

    A hajnak szüksége van a hidratálásra, de nem túlzott mértékben! A túlzottan hidratált haj sérülékennyé válik. A középkorú személyek hajának csökkent a vízmegtartó képessége, a hajszálak szárazabá, vékonyabbá és sebezhetőbbé válnak. A növényi keratin nem hidratáló, hanem víztartalom szabályozó tulajdonságokkal bír.

     

    Panthenol
    A panthenol vagy B5 provitamin egy elismert nyugtató, szerkezetjavító és hidratáló hatású, gyulladásgátló hatóanyag, gyakran használják a haj erősítésére és szépítésére készült alkalmazásokba.
    A B vitaminok csoportjának tagja, a pantoténsav - B5 vitamin - minden életforma számára lényeges elem. Minden élő sejtben megtalálható egy, számos anyagcsere folyamatban fontos enzim formájában.
    Neve a görög "panthoten" szóból származik, amely azt jelenti "mindenhol", kis mennyiségben szinte minden élelmiszerben előfordul, például a teljes kiörlésű gabonában, zöldségben, tojásban, húsban, méhpempőben. A pantoténsav leggyakoribb formája az elődje, a B5 provitamin - más nevén panthenol. A panthenol két izomér formájában létezik: D és L, viszont csak a D forma - Dexpanthenol vagy D-Panthenol - a biológiailag aktív.

    Elégtelen mennyiségű pantoténsav kedvez a faggyútermelés növekedésének és közvetett módon a pattanások megjelenésének. A panthenol helyi alkalmazásával felgyorsíthatjuk a sebek gyógyulását és elérhetjük a lehető legesztétikusabb hegesedést. Krémekbe foglalva feljavítja a bőr hidratálását, csökkenti a gyulladást és gyorsan felszívódik.

    A panthenol végtelenül hasznos a haj számára is, lágyítja és fésűlhetővé teszi a hajszálakat. Könnyedén a hajszálakra tapad bevonja, kisímítja és csillogást kölcsönöz.

    Niacinamid
    Niacinamid (B3 vitamin), mely a problémás bőr számára jótékony hatást fejt ki akné, faggyú túltermelés, pirosodás, gyull adások, hiperpigmentáció esetén. Erősíti a bőr természetes védőgátját. Feljavítja a bőr tónusát, víztartalmát és kinézetét.

    Azok számára is hasznos, akik különösebb bőrgondokkal nem küszködnek, mert elősegíti a bőr természetes védőgátjának a megfelelő működését, hozzájárul a víztartalom megőrzéséhez és a ráncok mérsékléséhez, feljavítja a bőr kinézetét. Valamennyi bőrtípus jól tűri.

     

    Rozmaring illóolaj
    A hajápolás egyik legdinamikusabb olaja. Javítja a keringést, antiszeptikus, összehúzó, tisztító és bőrregeneráló hatású. Megállítja a hajhullást és megszünteti a haj elvékonyodását, vagyis erősíti a hajat. Száraz vagy zsíros bőr esetén is kiválóan alkalmas a gyulladt fejbőr, a korpásodás vagy a dermatitisz kezelésére.

     

    Babér illóolaj
    A nemes babér illóolaja széles spektrumú baktériumölő, gombaölő és fájdalomcsillapító. Ajánlott a szájápolásra, fogínygyulladásra, szájpenészre, bőrfertőzésekre, duzzanatokra, reumás fájdalmakra. Segítségére van a zsíros, pattanásosodó arcbőrnek.
    A mediterrán régióban honos babér egy örökzöld fa, 10 és 20 méter közötti magasságot ér el, sötétzöld fényes levelei vannak. Ezek az aromás levelek már a római birodalom idejében használatosak voltak, a bölcsesség, a béke és a védelem jelképének számítottak. Az Olimpiai Játékok nyertesei babérkoszorút kaptak teljesítményeik elismeréseként.

    A levelekből nyert illóolaj melegítő hatású, sűrűn használják az aromaterápiában, ösztönző, bátorító, pozitiváló hatásáért. Fertőtlenítő, gyulladásgátló, fájdalomcsillapjtó tulajdonságairól híres. Értékes összetevője a masszázsolajaknak, reumás, izomfájdalmakra, gyakran használják hajhullás ellen és a fejbőr egészségének javítására.

     

     

     

Webáruház készítés