Kategóriák
Termék részletek


Családi tusgél

1 790 Ft


Hidratáló tusgél az egész család számára

 • Mire számíthatsz rendszeres használat mellett:

  A színét adó Anatto por antioxidáns, gyorsítja a barnulást, felkészíti a bőrt a napozásra, sugárzó és fiatalos hatást kölcsönöz
  A hidratáló tenzid a legérzékenyebb bőr számára is jó hidratálást és gyengéd tisztítást nyújt

  Hogyan használd?


  Kis mennyiséget nyomj a kezedbe és alaposan mosd át a tested vele! Utána bő vízzel mosd le! Ha szükséges, használhatod egymás után kétszer is.

  ZENNA Családi tusgél előnyei


  ZENNA_mire_jo

  • Vegyszermentes tusfürdő
  • Intenzív hidratáló és bőrpuhító
  • 100% vegán
  • Jól oldja a szennyeződést
  • Extrém gyengédség a bőrödnek

  A pontos összetevők, amit csak a ZENNA árul el Neked

  Összetevők Aránya
  Víz 40%
  kímélő mosóalap 39%
  Sűrűsítő tenzid 9%
  Hidratáló tenzid 6%
  Gyümölcs kivonat (illatosításra) 4%
  Tömény Grapefruitmag kivonat 1%
  Annatto por 1%


  Ingredients: 

  aqua, Sodium cocoamphoacetate, Glycerin, Lauryl glucoside, Sodium Cocoyl glutamate, Sodium lauryl glucose carboxylate,  Lauryl glucoside, Coco glucoside, Glyceryl oleate, parfum*, citrus grandis extract, glycerin, bixa orellana seed extract

  *Az aromás gyümölcs kivonat egy gabonaalkohol alapú, gyümölcskoncentrátumból nyert természetes illatosító

   

  Összetevők hatása

   

  Kímélő mosóalap

   

  Az alap külömböző növényi eredetű anionos és nemionos felületaktív anyagból van összeállítva. A személyi higiéniához használt bio készítmények számára elfogadott és engedélyezett termék.

   

   

  Sűrűsítő tenzid
  Egy gyengéd növényi eredetű, jelentős sűrűsítő hatású felületaktív anyag, melyet a bőr jól tolerál. A tisztálkodási készítményeknek megfelelő sűrűséget kölcsönöz.
  Különösen csecsemőknek, gyerekeknek és érzékeny bőrűeknek készített tisztálkodási készítményekbe ajánlott.

   

   

  Hidratáló tenzid
  Egy kókuszolajból származtatott növényi eredetű, kímélő kiegészítő tenzid, mely jótékony hidratáló hatásokkal bír a bőr számára. Segíti a bőr savköpenyének visszaállítását. Sűrűségnövelő tulajdonsága miatt különösen hasznos az ajánlatunkban szereplő kímélő mosóalapba belefoglalva.

   

  A hidratáló tenzid egy nemionos növényi eredetű felületaktív anyagból (kókusz-glükozid), egy zsíralkoholból, növényi olajból és glicerinből nyert hidratáló és lágyító hatóanyag.

   

   

  Annatto por
  Az annatto (urucum) por az Amazonász vidék trópusi erdeiben honos fa magvaiból készül. A rózsaszín virágokat hozó fa termései tüskések és piros magokat rejtenek.

   

  Az annatto port az Amazonás-medencében őslakos indiánok (rézbőrűek) már jóval az európaiak odaérkezése előtt használták. Az őslakosok, akik napjainkban is ott élnek, ma is használják az annatto port, élelmiszerek színezésére, bőrfestésre, sőt a hajukra is. A bőr ezáltal sugárzó narancssárga színt kap és védetté válik a rovarcsípések és a napsugarak ellen.

   

  Ma az annatto port felhasználják természetes színezékként is, ennek köszönhető a Cheddar sajtok jellegzetes narancssárga színe.

   

  Külsőleg felhasználva az annatto pornak az a kitűnő erénye, hogy felkészíti a bőrt a napsugarak hatására, lévén karotenoidokban és antioxidánsokban nagyon gazdag. Megvédi a bőrt a korai elöregedéstől. Elősegíti a melanin képződést és hozzájárul, hogy a bőr hosszabb ideig megőrizze barnaságát.

   

Webáruház készítés