Kategóriák
Termék részletek


Éjszakai Arcszérum 30+

1 970 Ft

ZENNA Éjszakai Arcszérum mélyen táplálja az arcod. Értékes összetevőket tartalmazó készítmény, ami gátolja az öregedés jeleit.

  • A Jojoba fa kivonatát, a jól ismert Jojoba olajat párosítottuk a pórusok eltömődését megakadályozó Ligetszépe olajjal, palackba zártuk, hogy bűvöletbe ejtsen és még tökéletesebbé tegye az arcod.

    ZENNA Éjszakai arcszérum 30+ előnyei


    ZENNA_mire_jo

     

    • Vegyszermentes arcápoló
    • Bőrbarát
    • 100% vegán
    • Csak természetes összetevőkből készült
    • Hatékonyan hidratálja a bőrödet

    A pontos összetevők, amit csak a ZENNA árul el Neked

     

    Összetevők Aránya
    Jojoba olaj 70%
    Ligetszépe olaj 30%


    Ingredients: Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil, Oenothera biennis seed oil,

     

    Jojoba olaj, a bázis olaj


    A jojobaolaj a jojoba fa kivonatát tartalmazza. Valójában a jojoba nem is olaj, hiszen jobban hasonlít inkább egy viaszos anyagra, kémiailag inkább amolyan faggyú jellegű anyag. Sokan azt mondják pont olyan, mint amilyet az emberi szervezet is természetes úton termel.

    Hatásai a szakirodalom szerint:

    Hidratál:

    A jojoba olaj nagy mennyiségben tartalmaz keramidokat, amelyek betakarják a bőrsejteket, ezáltal a hidratálás szabályozásáért felelősek. Az olaj gyorsan felszívódik a bőrben és nem marad tőle olajos a bőr. Erős védőréteget képez a bőrön, így véd a dehidratáltság , valamint az allergének és a porszennyezés ellen. Puhítja a száraz bőrt, illetve visszaállítja a bőr egészséges állapotát.

    A jojoba olajjal természetes módon kezelhető az ekcéma, amely a hidratálság hiánya miatt jön létre. Az olaj gyulladásgátló tulajdonságai csökkentik a szárazság és egyéb bőrproblémák (mint például a rézkiütés) okozta pirosságot. A jojoba olaj a zsíros bőrre is jó hatással van. Nem segíti a pattanások kialakulását, így habár olajnak minősül, nem tömíti el a pórusokat. A jojoba olaj meggátolja, hogy minél több faggyú termelődjön magától, és kiegyensúlyozza a faggyútermelést. Ezáltal a bőr rugalmas és megfelelően hidratált marad.

    2. Ráncok ellen:

    A bőrt nem csak hidratálja és feszesíti, de a jojoba olaj hatékonyan csökkenti a ráncok megjelenését is. Gazdag E-vitaminban, amely fontos anyag a szabadgyökök elpusztítása szempontjából, amelyek a bőr öregedéséért felelősek.

    A jojoba olaj rendszeres használatával akár 25%-kal is csökkenthetőek a ráncok. Akkor a leghatékonyabb,hidratáló krémként használják, tehát bizonyítottan az olaj közvetlen külső használatával lehet a legjobb eredményeket elérni. A jojoba olajban található linolénsav és antioxidánsok pedig segítik a bőrsejtek regenerációját.

    3. Pattanások kezelése:

    Az eltömődött pórusok gyakran vezetnek a pattanások és mitesszerek kialakulásához. Ez nem csak a tizenévesek leggyakoribb problémája, de a felnőtteké is. Sokféle kozmetikai szer úgy reklámozza magát, hogy a benne található állati zsírnak köszönhetően csökkentik a pattanásokat, de igazából csak rosszabbá teszik a helyzetet.

    A jojoba olaj fertőtlenítő hatású, ezért hatékonyan kezelhetőek vele a pattanások. Megállítja a pattanások zsírtermelését, így segít a pattanások eltüntetésében. A jojoba olaj megtisztítja az érintett bőrterületeket és az eltömődött pórusokat, valamint nem hagy hátra sebhelyeket, ezáltal elhalványítja a szépséghibákat. Hosszan tartó használatával az olaj összehúzza a pórusokat és szabályozza a faggyútermelést, így megakadályozza, hogy a pattanások újra megjelenjenek.

    4. Gyulladásgátló hatású:

    Gyulladásgátló hatásai miatt a jojoba olaj csökkenti a bőr gyulladását és hatékonyan elpusztítja a bőrön található baktériumokat. Gyulladásgátló hatásainak köszönhetően számos bőrprobléma kezelhető vele, mint például az ekcéma és pikkelysömör, amikor a bőr gyulladt és sebes. Az olaj kiválóan hat a bőrre és hatékonyan gyógyítja a sebeket, vágásokat és olyan kisebb fertőzéseket, mint a napégés, herpesz és szemölcs. A jojoba olaj csökkenti a fájdalmas duzzadást és a pirosságot, amely gyakran a sérüléssel együtt jár. Az olajat ezen kívül ajakbalzsamként is használhatja, mivel az ajkak puhák és hidratáltak lesznek tőle

     

    Ligetszépe olaj
    A biológiailag aktív F-vitamin leggazdagabb természetes forrásának tekinthető. Antioxidáns tulajdonságú, tehát semlegesíti a testünk számára káros szabadgyököket és gátolja keletkezésüket. A ligetszépeolaj szabadgyök-megsemmisítőként működik, valamint – prosztaglandin termelődést stimuláló hatása miatt – az endometriózist és a menstruációval járó kellemetlen tüneteket (PMS-t is), a vér magas rosszkoleszterin szintjét, és a melleben, méhben, valamint a petefészekben beindult rendellenes sejtnövekedést és burjánzásokat is kordában tartja és kezeli. A ligetszépeolaj csökkenti a depressziót. Bőrfiatalító, gyulladás gátló, ekcéma és bőrallergia ellenes; kiválóan használható a csecsemőápolás terén is (ekcéma, pelenkakiütés, sömör).
    Sok más dolog mellett a ligetszépe kiválóan alkalmazható viszketés és még a rossz hangulat esetén is.

Webáruház készítés